Meteen naar de inhoud

Dordrecht

Blogs maken met foto’s van één ‘expeditie’ bevalt mij goed, dus daar ga ik voorlopig mee door. De volgorde wordt dan een beetje willekeurig, zoals ik door mijn foto’s blader. Maar daarmee leer ik wel leven. In Dordrecht ben ik nu twee keer geweest, waarvan één keer met camera. De laatste keer al bijna vijf jaar geleden dus.

Dordrecht, Netherlands

In mijn beleving lijkt Dordrecht op Amsterdam, maar dan aan de Merwede. De foto hierboven illustreert dat volgens mij. Had ook in Venetië of op Burano genomen kunnen zijn. Aan de rechterkant van de foto heb ik een lelijke flat wat minder opvallend gemaakt.

Dordrecht, Netherlands

Er zijn ook grachten en bruggen. De Pelserbrug hierboven. Het weer was aan de grijze kant toen ik er was. Dus veel zwartwit en in de kleurenfoto hierboven is de lucht vervangen. In de foto links hieronder ook.

Alles bij elkaar wil ik best een keer terug. In Nederland is ook best veel te zien. Soms kom je zo een klassieke auto tegen! Tegenover een schoolgebouw dat ik nog ken uit mijn jeugd, met van die hoge lokalen.

Dordrecht, Netherlands

Ook mooie details zijn er te fotograferen, zoals de deuren hieronder. Van de haven voeg ik nog wel eens foto’s toe.

Dordrecht, Netherlands
Elsloo

Op 5 januari 2022 was ik voor het eerst in Elsloo en liep er een rondje. Natuurlijk maakte ik ook fo…

Huizen
Dordrecht

Mijn foto's uit Dordrecht.

Valve
Landschaftspark

Mijn foto's uit het Landschaftspark in Duisburg.

Gemeentemuseum
Kunstmuseum Den Haag

Mijn foto's uit het Kunstmuseum in Den Haag.

Sint Charles
Expositie december 2022

Expositie Fotoclub Leudal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *