Meteen naar de inhoud

Dordrecht, 16 februari 2015

Blogs maken met foto’s van één ‘expeditie’ bevalt mij goed, dus daar ga ik voorlopig mee door. De volgorde wordt dan een beetje willekeurig, zoals ik door mijn foto’s blader. Maar daarmee leer ik wel leven. In Dordrecht ben ik nu twee keer geweest, waarvan één keer met camera. De laatste keer al bijna vijf jaar geleden dus.

Dordrecht, Netherlands

In mijn beleving lijkt Dordrecht op Amsterdam, maar dan aan de Merwede. De foto hierboven illustreert dat volgens mij. Had ook in Venetië of op Burano genomen kunnen zijn. Aan de rechterkant van de foto heb ik een lelijke flat wat minder opvallend gemaakt.

Dordrecht, Netherlands

Er zijn ook grachten en bruggen. De Pelserbrug hierboven. Het weer was aan de grijze kant toen ik er was. Dus veel zwartwit en in de kleurenfoto hierboven is de lucht vervangen. In de foto links hieronder ook.

Alles bij elkaar wil ik best een keer terug. In Nederland is ook best veel te zien. Soms kom je zo een klassieke auto tegen! Tegenover een schoolgebouw dat ik nog ken uit mijn jeugd, met van die hoge lokalen.

Dordrecht, Netherlands

Ook mooie details zijn er te fotograferen, zoals de deuren hieronder. Van de haven voeg ik nog wel eens foto’s toe.

Dordrecht, Netherlands
Vlodrop Station: 29 oktober 2021

Gewandeld in de buurt van Vlodrop Station. Ik wilde naar het begin van de IJzeren Rijn, in het Duits…

Helenaveen, 27 december 2021

In de buurt van Helenaveen wandel ik wel vaker. Mooi gebied, met de Mariapeel als hoogtepunt. Je wan…

Kasteel De Haar: 19 juli 2012

Bijna tien jaar geleden bezocht ik Kasteel De Haar, in Haarzuilens in de provincie Utrecht. Voor dez…

Ittervoort, Thorn, Kessenich: 17 oktober 2021

Op deze dag wandelde ik van Ittervoort naar Thorn en Kessenich, twee keer de grens met België passer…

Leudal, 2 augustus 2021

Rondje gefietst in mijn eigen omgeving, met camera. Eerst naar Nunhem, waar café Lot al een tijdje l…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *