Dordrecht, 16 februari 2015

Blogs maken met foto’s van één ‘expeditie’ bevalt mij goed, dus daar ga ik voorlopig mee door. De volgorde wordt dan een beetje willekeurig, zoals ik door mijn foto’s blader. Maar daarmee leer ik wel leven. In Dordrecht ben ik nu twee keer geweest, waarvan één keer met camera. De laatste keer al bijna vijf jaar geleden dus.

Dordrecht, Netherlands

In mijn beleving lijkt Dordrecht op Amsterdam, maar dan aan de Merwede. De foto hierboven illustreert dat volgens mij. Had ook in Venetië of op Burano genomen kunnen zijn. Aan de rechterkant van de foto heb ik een lelijke flat wat minder opvallend gemaakt.

Dordrecht, Netherlands

Er zijn ook grachten en bruggen. De Pelserbrug hierboven. Het weer was aan de grijze kant toen ik er was. Dus veel zwartwit en in de kleurenfoto hierboven is de lucht vervangen. In de foto links hieronder ook.

Alles bij elkaar wil ik best een keer terug. In Nederland is ook best veel te zien. Soms kom je zo een klassieke auto tegen! Tegenover een schoolgebouw dat ik nog ken uit mijn jeugd, met van die hoge lokalen.

Dordrecht, Netherlands

Ook mooie details zijn er te fotograferen, zoals de deuren hieronder. Van de haven voeg ik nog wel eens foto’s toe.

Dordrecht, Netherlands
Leudal, 2 augustus 2021

Rondje gefietst in mijn eigen omgeving, met camera. Eerst naar Nunhem, waar café Lot al een tijdje leegstaat, zo te zien. Slachtoffer van corona? Een stuk langs het Afwateringskanaal. Net als de foto …

Leiden, 26 oktober 2011

Op 26 oktober 2011 bezocht ik het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden.

Sarsven en de Banen, 21 maart 2021

Vanmiddag gewandeld rond het Sarsven en de Banen, in de buurt van Heythuysen. Ongeveer 8 kilometer. Vooral foto’s gemaakt van de details van de lente, zoals de foto hierboven. Ik kom er regelmat…

Het coronadiploma

De maatregelen rond het diploma VO laten weer eens zien dat het gemiddelde belangrijk is, niet wat kandidaten geleerd hebben.

Ursulamolen, 30 januari 2021

Gisteren een timelapse gemaakt bij de Ursulamolen, in het bos vlakbij de Elisabethshof in Haelen. Het water kwam ruim over de rand, zoals op de foto hierboven te zien is. Ik kon het statief niet neerz…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *