Meteen naar de inhoud
Home » Düsseldorf

Düsseldorf

Toren

Duiken in een sprankelende Rijn van beelden en ons mee laten op een onvergetelijke reis door de bruisende straten van Düsseldorf. Dat was ongeveer de bedoeling toen we met onze fotoclub naar Düsseldorf togen.

Düsseldorf is een bruisende stad in Duitsland, gelegen aan de oevers van de Rijn. Met zijn moderne skyline, historische architectuur en levendige cultuur trekt Düsseldorf jaarlijks veel bezoekers aan. De stad staat bekend om zijn winkelmogelijkheden, met de beroemde Königsallee als winkelparadijs voor luxe merken. Daarnaast herbergt Düsseldorf een levendige kunst- en muziekscene, met musea, galerieën en concertzalen die het hele jaar door diverse evenementen en tentoonstellingen organiseren. Bovendien is Düsseldorf ook bekend om zijn beroemde carnaval, waar kleurrijke parades en feestvierders de straten vullen. Met zijn kosmopolitische sfeer en talloze attracties biedt Düsseldorf voor elk wat wils.

Roze
Düsseldorf, Duitsland

De Rijn is echt een plaatje! Met zijn heldere en fonkelende water dat door de prachtige landschappen van Europa stroomt, is het zeker een van de mooiste rivieren ter wereld. Bovendien heeft de Rijn als een belangrijke waterweg een rijke geschiedenis en heeft het door de eeuwen heen handelaren en reizigers aangetrokken. Maar het beste van alles? Je kan er heerlijk van het uitzicht genieten terwijl je geniet van een verfrissend drankje op een gezellig terrasje!

Hieronder mijn foto’s.

Handen
Wandelen door Strijp

Foto's van mijn wandeling door de Eindhovense wijk Strijp.

Neeltje Jans
Neeltje Jans

Samen met mijn zus was ik in juni 2023 op Neeltje Jans. Neeltje Jans, gelegen in de provincie Zeelan…

Tongeren: foto’s uit stad en museum

Mijn foto's uit Tongeren.

Hamburg

Mijn oude foto’s uit Hamburg had ik nog niet gepubliceerd. Nu wel. Net als Düsseldorf is Hambu…

Kasteeltuinen Arcen

Mijn foto's van de Kasteeltuinen in Arcen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *