Toren

Düsseldorf

Duiken in een sprankelende Rijn van beelden en ons mee laten op een onvergetelijke reis door de bruisende straten van Düsseldorf. Dat was ongeveer de bedoeling toen we met onze fotoclub naar Düsseldorf togen.

Düsseldorf is een bruisende stad in Duitsland, gelegen aan de oevers van de Rijn. Met zijn moderne skyline, historische architectuur en levendige cultuur trekt Düsseldorf jaarlijks veel bezoekers aan. De stad staat bekend om zijn winkelmogelijkheden, met de beroemde Königsallee als winkelparadijs voor luxe merken. Daarnaast herbergt Düsseldorf een levendige kunst- en muziekscene, met musea, galerieën en concertzalen die het hele jaar door diverse evenementen en tentoonstellingen organiseren. Bovendien is Düsseldorf ook bekend om zijn beroemde carnaval, waar kleurrijke parades en feestvierders de straten vullen. Met zijn kosmopolitische sfeer en talloze attracties biedt Düsseldorf voor elk wat wils.

Roze
Düsseldorf, Duitsland

De Rijn is echt een plaatje! Met zijn heldere en fonkelende water dat door de prachtige landschappen van Europa stroomt, is het zeker een van de mooiste rivieren ter wereld. Bovendien heeft de Rijn als een belangrijke waterweg een rijke geschiedenis en heeft het door de eeuwen heen handelaren en reizigers aangetrokken. Maar het beste van alles? Je kan er heerlijk van het uitzicht genieten terwijl je geniet van een verfrissend drankje op een gezellig terrasje!

Hieronder mijn foto’s.

Saharazand in de lucht
Lente in Heythuysen

Men voorspelde een spectaculaire zonsondergang gisteren. Dus op pad met camera. Helaas teveel zand i…

Beegder Heide
Beegder Heide

Enkele foto's die ik maakte op de Beegder Heide.

Boogschutter
De Oudheid in Kleur

Foto's van de expositie 'De Oudheid in Kleur' in Tongeren.

Kapiteel
Ostia Antica

Vaak heb ik Ostia Antica bezocht de haven van het oude Rome. Hier foto's!

Koepel Bisschopskapel
Het Oude Kerkhof

Foto's van mijn twee bezoeken aan het Oude Kerkhof in Roermond.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *