Kasteeltuinen Arcen

In deze post toon ik mijn foto’s van de Kasteeltuinen. Kasteeltuinen Arcen is een van de mooiste parken van Nederland. Het park ligt in het Limburgse plaatsje Arcen en is al meer dan 300 jaar in het bezit van de familie Van der Hoeven. Het park bestaat uit een kasteel, een tuin en een park. De tuin is de grootste en meest gevarieerde tuin van Nederland. Er zijn meer dan 15 verschillende tuinen, waaronder een Japanse tuin, een Engelse tuin en een Franse tuin. In de tuin staan meer dan 10.000 verschillende soorten planten. Het park is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er zijn veel wandelpaden en er zijn ook verschillende plekken om te picknicken. Het park is ook een populaire plek voor evenementen, zoals concerten, festivals en exposities.

Arcen is een dorp in de gemeente Venlo, in de Nederlandse provincie Limburg. Het dorp ligt aan de Maas, op ongeveer 15 kilometer ten noorden van Venlo. Arcen heeft ongeveer 2.500 inwoners. Arcen is een bekend toeristendorp. Het dorp heeft een kasteel, een park en een aantal musea. Arcen is ook een belangrijk bloemendorp. In het dorp worden veel bloemen en planten gekweekt. Arcen is ook de thuisbasis van de Kasteeltuinen Arcen.

Saharazand in de lucht
Lente in Heythuysen

Men voorspelde een spectaculaire zonsondergang gisteren. Dus op pad met camera. Helaas teveel zand i…

Beegder Heide
Beegder Heide

Enkele foto's die ik maakte op de Beegder Heide.

Boogschutter
De Oudheid in Kleur

Foto's van de expositie 'De Oudheid in Kleur' in Tongeren.

Kapiteel
Ostia Antica

Vaak heb ik Ostia Antica bezocht de haven van het oude Rome. Hier foto's!

Koepel Bisschopskapel
Het Oude Kerkhof

Foto's van mijn twee bezoeken aan het Oude Kerkhof in Roermond.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *