Hamburg

Mijn oude foto’s uit Hamburg had ik nog niet gepubliceerd. Nu wel. Net als Düsseldorf is Hamburg een prachtige stad, in het noorden van Duitsland. Het is de tweede grootste stad van het land en staat bekend om zijn haven, zijn cultuur en zijn vele bezienswaardigheden. In deze blogpost deel ik enkele van mijn favoriete foto’s van Hamburg. Ik hoop dat je ze net zo leuk vindt als ik!

Veel foto’s zijn gemaakt in Speicherstadt. Speicherstadt is een UNESCO Werelderfgoedlocatie en een van de meest populaire bezienswaardigheden van Hamburg. Het is een groot complex van pakhuizen dat in de 19e eeuw werd gebouwd. De pakhuizen zijn gemaakt van baksteen en ze hebben een karakteristieke rode kleur.

Saharazand in de lucht
Lente in Heythuysen

Men voorspelde een spectaculaire zonsondergang gisteren. Dus op pad met camera. Helaas teveel zand i…

Beegder Heide
Beegder Heide

Enkele foto's die ik maakte op de Beegder Heide.

Boogschutter
De Oudheid in Kleur

Foto's van de expositie 'De Oudheid in Kleur' in Tongeren.

Kapiteel
Ostia Antica

Vaak heb ik Ostia Antica bezocht de haven van het oude Rome. Hier foto's!

Koepel Bisschopskapel
Het Oude Kerkhof

Foto's van mijn twee bezoeken aan het Oude Kerkhof in Roermond.


Reacties

2 reacties op “Hamburg”

  1. RobMenting avatar
    RobMenting

    Ja dus.

  2. @RobMenting@robmenting.com Even kijken of reacties werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *