Meteen naar de inhoud
Home » Hamburg

Hamburg

Mijn oude foto’s uit Hamburg had ik nog niet gepubliceerd. Nu wel. Net als Düsseldorf is Hamburg een prachtige stad, in het noorden van Duitsland. Het is de tweede grootste stad van het land en staat bekend om zijn haven, zijn cultuur en zijn vele bezienswaardigheden. In deze blogpost deel ik enkele van mijn favoriete foto’s van Hamburg. Ik hoop dat je ze net zo leuk vindt als ik!

Veel foto’s zijn gemaakt in Speicherstadt. Speicherstadt is een UNESCO Werelderfgoedlocatie en een van de meest populaire bezienswaardigheden van Hamburg. Het is een groot complex van pakhuizen dat in de 19e eeuw werd gebouwd. De pakhuizen zijn gemaakt van baksteen en ze hebben een karakteristieke rode kleur.

Handen
Wandelen door Strijp

Foto's van mijn wandeling door de Eindhovense wijk Strijp.

Neeltje Jans
Neeltje Jans

Samen met mijn zus was ik in juni 2023 op Neeltje Jans. Neeltje Jans, gelegen in de provincie Zeelan…

Tongeren: foto’s uit stad en museum

Mijn foto's uit Tongeren.

Hamburg

Mijn oude foto’s uit Hamburg had ik nog niet gepubliceerd. Nu wel. Net als Düsseldorf is Hambu…

Kasteeltuinen Arcen

Mijn foto's van de Kasteeltuinen in Arcen.

2 reacties op “Hamburg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *