Meteen naar de inhoud
Home » Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

In deze post toon ik mijn foto’s van de Kasteeltuinen. Kasteeltuinen Arcen is een van de mooiste parken van Nederland. Het park ligt in het Limburgse plaatsje Arcen en is al meer dan 300 jaar in het bezit van de familie Van der Hoeven. Het park bestaat uit een kasteel, een tuin en een park. De tuin is de grootste en meest gevarieerde tuin van Nederland. Er zijn meer dan 15 verschillende tuinen, waaronder een Japanse tuin, een Engelse tuin en een Franse tuin. In de tuin staan meer dan 10.000 verschillende soorten planten. Het park is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er zijn veel wandelpaden en er zijn ook verschillende plekken om te picknicken. Het park is ook een populaire plek voor evenementen, zoals concerten, festivals en exposities.

Arcen is een dorp in de gemeente Venlo, in de Nederlandse provincie Limburg. Het dorp ligt aan de Maas, op ongeveer 15 kilometer ten noorden van Venlo. Arcen heeft ongeveer 2.500 inwoners. Arcen is een bekend toeristendorp. Het dorp heeft een kasteel, een park en een aantal musea. Arcen is ook een belangrijk bloemendorp. In het dorp worden veel bloemen en planten gekweekt. Arcen is ook de thuisbasis van de Kasteeltuinen Arcen.

Handen
Wandelen door Strijp

Foto's van mijn wandeling door de Eindhovense wijk Strijp.

Neeltje Jans
Neeltje Jans

Samen met mijn zus was ik in juni 2023 op Neeltje Jans. Neeltje Jans, gelegen in de provincie Zeelan…

Tongeren: foto’s uit stad en museum

Mijn foto's uit Tongeren.

Hamburg

Mijn oude foto’s uit Hamburg had ik nog niet gepubliceerd. Nu wel. Net als Düsseldorf is Hambu…

Kasteeltuinen Arcen

Mijn foto's van de Kasteeltuinen in Arcen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *